fototapeter

Beställ canvastavlor på nätet

Idag är det mycket trendigt och vanligt att man vill styra över den egna inredningen och inte bara köpa färdiga tavlor eller planscher. Nu finns möjligheten att helt efter eget bevåg skräddarsy vad du vill ha på dina väggar. Det är enkelt och smidigt att beställa canvastavlor på internet.

Tänk dig att du har superfina kort på barnen eller dina husdjur. Du vill föreviga och förstora upp dessa fina foton och ha på väggen. Det är med bara några tangenttryck enkelt gjort att skicka in de foton du vill använda till ett företag som säljer canvastavlor på nätet. Du väljer själv mått på tavlorna, färgtryck eller svartvitt, ram eller utan ram.

Tänk dig en fantastisk panoramabild på till exempel en solnedgång eller springande hästar. Har du en stor tom, vit vägg kan du uppnå en fenomenal effekt genom att placera en rektangulär, lång tavla på väggen. Ingen kan gå in i rummet utan att slås av effekten. Ett annat alternativ är att ha flera mindre tavlor på samma tema, så att man klart förstår att tavlorna hänger ihop.

Dessa tavlor blir också utmärkta och kanske överraskande presenter om du har ett fint foto av någon du tycker om, som du vill ge något fint till. Tänk en förstoring på din älskade att sätta på väggen, det är en mycket bra presentidé. Samma idé fungerar givetvis med bilder på barnbarnen, hundarna eller den gamla bilen som är din farfars ögonsten.

Internetfirmor som säljer canvastavlor skickar tavlorna till den adress du anger vid beställningen. Var bara noga med att du läser om transportkostnaderna och vad som gäller om något skulle gå fel i transporten. Ställ alla frågor till dem innan du lägger din slutliga beställning så att det inte uppstår några missförstånd. När sen tavlorna väl har kommit hem till dig är det bara att njuta av dem.